GRATIS levering i Storbritannia | EU-ordrer levert med avgift

  • Logg inn
Søk

Personvern

Vi verdsetter personvernet ditt og tar vårt ansvar for å beskytte dataene dine veldig alvorlig. Denne personvernerklæringen forklarer hvordan vi Tovi Sorga samle inn og bruke dine personlige data gjennom din bruk av nettstedet vårt og/eller ved å registrere deg for vårt nyhetsbrev, konkurranser eller andre markedsføringsaktiviteter. 

www.tovisorga.com eies av Tovi Sorga Ltd Tovi Sorga Ltd er ansvarlig for dine personopplysninger. Hvis du har spørsmål om denne personvernerklæringen, bruken av dine personlige opplysninger eller din omgang med nettstedet vårt, kan du kontakte oss på info@tovisorga.com.

Reg.nr. 09965575
Registrert kontor: Tovi Sorga Ltd, Bourne Mills, London Road, Stroud, GL5 2TA, Storbritannia

Denne personvernerklæringen beskriver hvordan din personlige informasjon samles inn, brukes og deles når du besøker eller kjøper fra www.tovisorga.com ("nettstedet").

 

PERSONLIG INFORMASJON VI SAMLER INN

Når du besøker nettstedet, samler vi automatisk informasjon om enheten din, inkludert informasjon om nettleseren din, IP-adresse, tidssone og noen av informasjonskapslene som er installert på enheten din. I tillegg, når du surfer på nettstedet, samler vi inn opplysninger om de enkelte nettsidene eller produktene du ser, hvilke nettsteder eller søkeord du henviste til Nettstedet, og informasjon om hvordan du samhandler med nettstedet. Vi henviser til denne automatisk innsamlede informasjonen som "Enhetsinformasjon".

Vi samler Device Information ved hjelp av følgende teknologier:

  • "Informasjonskapsler" er datafiler som plasseres på enheten eller datamaskinen din og inneholder ofte en anonym unik identifikator. For mer informasjon om informasjonskapsler og hvordan du deaktiverer informasjonskapsler, besøk http://www.allaboutcookies.org.
  • "Loggfiler" sporer handlinger som forekommer på nettstedet, og samler inn data inkludert din IP-adresse, nettlesertype, Internett-leverandør, henvisnings- / utgangssider og dato- / tidsstempler.
  • "Web-beacons", "tags" og "pixels" er elektroniske filer som brukes til å registrere informasjon om hvordan du surfer på nettstedet. 

I tillegg når du kjøper eller forsøker å kjøpe gjennom nettstedet, samler vi inn visse opplysninger fra deg, inkludert navn, faktureringsadresse, fraktadresse, betalingsinformasjon (inkludert kredittkortnummer), e-postadresse og telefonnummer. Vi henviser til denne informasjonen som "Bestillingsinformasjon".

Vi kan også samle inn informasjon om deg når du:

  • Registrer deg eller meld deg på vårt nyhetsbrev;
  • Velg å fullføre våre kundeundersøkelser, gi tilbakemelding eller delta i konkurranser;
  • Kontakt Oss Tovi Sorga via e -post, telefon eller post;
  • Fyll ut skjemaer for transaksjoner, ansettelser eller andre formål.

Når vi snakker om "Personlig informasjon" i denne personvernreglene, snakker vi både om Enhetsinformasjon og Bestillingsinformasjon.

Ved å bruke nettstedet vårt, samtykker du (den besøkende) til å tillate tredjeparter å behandle din IP-adresse for å bestemme plasseringen din med det formål å konvertere valuta. Du godtar også å ha den valutaen lagret i en øktkake i nettleseren din (en midlertidig informasjonskapsel som automatisk fjernes når du lukker nettleseren din). Vi gjør dette for at den valgte valutaen skal forbli valgt og konsekvent når du surfer på nettstedet vårt slik at prisene kan konverteres til din (den besøkende) lokale valutaen.

Hvordan bruker vi din personlige informasjon?

Vi bruker bestillingsinformasjonen som vi generelt samler inn for å oppfylle bestillinger plassert gjennom nettstedet (inkludert behandling av betalingsinformasjonen din, ordne frakt og gi deg fakturaer og / eller ordrebekreftelser). I tillegg bruker vi denne ordreinformasjonen til å:

  • Kommunisere med deg;
  • Skjerm våre bestillinger for potensiell risiko eller svindel; og
  • Når du er i tråd med de preferanser du har delt med oss, gir du informasjon eller reklame knyttet til våre produkter eller tjenester.

Vi bruker Device Information som vi samler for å hjelpe oss med å skjerme for mulig risiko og svindel (spesielt din IP-adresse) og mer generelt for å forbedre og optimalisere nettstedet vårt (for eksempel ved å generere analyser om hvordan våre kunder blar og interagerer med Nettstedet, og å vurdere suksessen til våre markedsførings- og reklamekampanjer).

Med din tillatelse kan vi også beholde din personlige informasjon, shoppingpreferanser og detaljer om transaksjonene dine til:

  • Hold deg informert via e -post, post, sosiale medier eller andre digitale midler om produkter og tjenester som er relevante for deg;
  • Opprettholde og oppdatere kontodetaljene dine, for eksempel adresseendring, ordreinformasjon eller markedsføringspreferanser;
  • Vedlikeholde, forbedre og skreddersy nettstedet vårt, nyhetsbrev og markedsundersøkelser for å sikre at det mest relevante innholdet blir presentert for deg;
  • Gi informasjon om belønninger, kuponger, rabatter eller konkurranser til deg.

DELE DIN PERSONLIGE INFORMASJON

Vi deler dine personlige opplysninger med tredjeparter for å hjelpe oss med å bruke dine personlige opplysninger, som beskrevet ovenfor. For eksempel bruker vi Shopify til å drive nettbutikken vår:

Vi bruker også Google Analytics for å hjelpe oss å forstå hvordan kundene våre bruker nettstedet:

Vi bruker leveringspartnere for å hjelpe oss med å sende bestillingene dine til deg.

Der du har registrert deg eller meldt deg på for å motta direkte markedsføring, bruker vi e -postleverandører til å sende relevante e -poster til deg.

Noen ganger kan vi kjøre en felles konkurranse eller markedsføringsaktivitet der det kan være en mulighet til å sette deg i kontakt med andre utvalgte tredjeparter. Under slike omstendigheter ber vi deg eksplisitt om du vil delta i felles kommunikasjon og gi deg en lenke til tredjeparts personvernerklæring for å hjelpe deg med å avgjøre om du vil bli kontaktet av dem. Hvis du aktivt velger å velge dette, vil denne tredjeparten være den behandlingsansvarlige for enhver aktivitet fra dem som du har samtykket til.

Til slutt kan vi også dele dine personlige opplysninger for å overholde gjeldende lover og forskrifter, svare på stævning, søknadserklæring eller annen lovlig forespørsel om informasjon vi mottar, eller ellers beskytte våre rettigheter.

 

Markedsføring

Som beskrevet ovenfor bruker vi dine personlige opplysninger til å gi deg målrettede annonser eller markedsføringskommunikasjon som vi mener kan være av interesse for deg. For mer informasjon om hvordan målrettet annonsering fungerer, kan du besøke nettverksannonseringsinitiativets ("NAI") pedagogiske side på http://www.networkadvertising.org/understanding-online-advertising/how-does-it-work.

Du kan velge bort målrettet annonsering ved å bruke linkene under:

og

I tillegg kan du velge bort noen av disse tjenestene ved å gå til Digital Advertising Alliance sin bortvalgsportal på: http://optout.aboutads.info/.

 

IKKE SPOR

Vær oppmerksom på at vi ikke endrer vårt nettsteds datainnsamling og bruker praksis når vi ser et sporingssignal fra din nettleser.

DINE RETTIGHETER

Hvis du er bosatt i Europa, har du rett til å få tilgang til personlig informasjon vi har om deg, og å be om at din personlige informasjon blir korrigert, oppdatert eller slettet. Hvis du ønsker å utøve denne rett, vennligst kontakt oss gjennom kontaktinformasjonen nedenfor.

I tillegg, hvis du er europeisk bosatt, bemerker vi at vi behandler informasjonen din for å oppfylle kontrakter vi kan ha med deg (for eksempel hvis du bestiller via nettstedet), eller på annen måte for å forfølge våre legitime forretningsinteresser som er oppført ovenfor. I tillegg, vær oppmerksom på at informasjonen din blir overført utenfor Europa, inkludert til Canada og USA.

DATA RETENSJON

Når du bestiller gjennom nettstedet, opprettholder vi bestillingsinformasjonen for våre poster med mindre og til du ber oss om å slette denne informasjonen. 

Vi beholder ikke dataene dine lenger enn nødvendig for formålene som er angitt i disse retningslinjene. Vær oppmerksom på at forskjellige oppbevaringsperioder gjelder for forskjellige typer data. Når data når avhendingsdatoen, blir de slettet fra systemene våre, fysisk ødelagt eller tatt utover bruk hvis de ikke blir slettet permanent.

Klarna

Klarna Bank AB (publ) (“Klarna”) bruker informasjonskapsler for å gjenkjenne brukerens enhet med det formål å tilby tilpasset reklame for Klarna -produkter neste gang brukeren vil surfe på et selgernettsted som tilbyr Klarna -produkter, og til analyseformål.

Vedvarende informasjonskapsler for markedsføring og analyse

Disse informasjonskapslene inneholder en unik bruker -ID som gjør det mulig for Klarna å gjenkjenne brukerens enhet neste gang brukeren returnerer til en selger som bruker Klarnas tjenester. Dette er vedvarende informasjonskapsler, lagret på enheten i en periode på opptil 540 dager fra den siste interaksjonen med Klarna, eller til de blir slettet og lar Klarna (i) vise personlig markedsføring av Klarna -produkter, inkludert kredittkampanjer til brukeren , og (ii) å utføre analyser av brukeratferden.
Ved å koble den unike bruker -IDen som er lagret i informasjonskapselen på enheten til informasjonen Klarna har om brukeren, vil Klarna kunne gjenkjenne brukeren av den enheten. Informasjonen Klarna samler inn gjennom informasjonskapslene deles ikke med noen tredjepart.


Brukerens samtykke og tilbakekall av samtykke

Innstilling av informasjonskapsler for markedsføringsformål er avhengig av brukerens samtykke, som må innhentes før informasjonskapslene settes på brukerens enhet. I tillegg tillater nettleseren eller enheten ofte brukeren å endre innstillingene for bruk av informasjonskapsler. Mer informasjon om hvordan du justerer innstillingene finner du i nettleseren med enhetsreferanseinformasjon og på aboutcookies.org.

Om Klarna

Klarna Bank AB (publ) er underlagt svensk databeskyttelseslovgivning, og er behandlingsansvarlig for behandling av personopplysningene som beskrevet ovenfor. Klarna har en databeskyttelsesoffiser og et team bestående av eksperter på personopplysninger. Klarna har også et kundeserviceteam som håndterer spørsmål knyttet til personopplysninger. Du er velkommen til å kontakte Klarna på dataskydd@klarna.se. Besøk www.klarna.com for mer informasjon om Klarna, og hvordan Klarna behandler personopplysninger.

ENDRINGER

Vi kan oppdatere denne personvernreglene fra tid til annen for å gjenspeile for eksempel endringer i vår praksis eller av andre operative, juridiske eller lovgivningsmessige årsaker.

KONTAKT OSS

For mer informasjon om våre retningslinjer for personvern, hvis du har spørsmål eller hvis du vil klage, kan du kontakte oss via e -post på info@tovisorga.com eller via e -post ved hjelp av detaljene nedenfor:

 

Tovi Sorga

[Re: Privacy Compliance Officer]

Tovi Sorga Ltd, Bourne Mills, London Road, Stroud, GL5 2TA, Storbritannia

Sist oppdatert: 5th Mai 2021

Søk